شقاوه بحرى
نرحب بكم فى المنتدي شقاوه بحرى
ونتمنى لكم وقتا ممتعا
مع تحيات الاداره
شقاوه بحرى
نرحب بكم فى المنتدي شقاوه بحرى
ونتمنى لكم وقتا ممتعا
مع تحيات الاداره
شقاوه بحرى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

شقاوه بحرى

لو بدور على جدعنا هتلقيها عندنا لو بدور على اكله حلوه برده عندنا ولو نغمه حلوه هنسمعهالك عندنابس فى شقاوه بحرى
 
الرئيسيةالتسجيلدخولأحدث الصور

 

 ازاى تخلى جوزك يموت فى اكلك وميكلش من ايد حد غيرك

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
نهى




عدد المساهمات : 32
تاريخ التسجيل : 30/03/2012

ازاى تخلى جوزك يموت فى اكلك وميكلش من ايد حد غيرك  Empty
مُساهمةموضوع: ازاى تخلى جوزك يموت فى اكلك وميكلش من ايد حد غيرك    ازاى تخلى جوزك يموت فى اكلك وميكلش من ايد حد غيرك  Emptyالسبت مارس 31, 2012 12:40 pm

ازاى تخلى جوزك يموت فى اكلك

مساء الفل على احلى جميلات


بصى يا قمر منك ليها تعرفى تخلى جوزك يموت فى اكلك وميشبعش منه من منطق الطريق لقلب جوزك معدته طب هقولك ازاى

طبعا اول حاجة بعد
نفسك فى الأكل طريقة التقديم يعنى بتقدمى اكلك ازاى ولنفرض انك عامله سمك
سواء مقلى او مشوى بتعمليه وشويه رز وخلاص لأ تعملى ايه جمعى كل الألوان
الى عندك فى المطبخ مثلا خيار طماطم جزر وبنجر واعملى احلى طبق سلطة باحلى
الوان وتقطعيه بطريقة شيك ولجمال الطعم متنسيش الكمون والملح والزيت
والليمون طبعا بيبقى مختلف وجنبه البطاطس المحمرة اقلى فلفل حمرى بادنجان
بالخل والتوم اعملى بابا غنوج وسلاطات مختلفه

بالنسبه لطبق
الشوربه بتعمليه عادى وخلاص ولا بتتفننى فيه مرة شوربه كريمه مرة شوربه بصل
مرة شوربه طماطم وهكذا وتخلى طبق الشوربه فى طبق صغير تحته طبق واسع وجنبه
ليمون فى شاشه زى المطاعم


طبق الخضار الأحمر
مثلا فاصولصا او باميا او سبانخ او غيرة بتقدميه عادى ولا بتخلى الصلصه
حمراء فاتحه جميله ومقطعة حتت اللحمه فيها صغيرة وفوقيها رشه الكسبره
الخضراء


طبق الفراخ
بتعمليه وتهمريه عادى ولا عارفة اساس التحمير الصح انك تخلى الزيت يقدح
كويس وتحمرى الفراخ وتطلعيها دهبى وحواليها الشيبسى وعليها خطوط الكاتشاب
والميونيز بطريقة جميله


اللحوم بعد التحمير بتقطعيها شرائح رفيعه وترصيها بشكل جمالى وتزينيها بالجزر والفلفل الحمر والشيبسى
والسمك والعدس حتى طبق الفول بتبدعى فيه وتزينيه ولا بتحطيه زى ماهو وبتبتكرى وتغيرى

حتى لو طبق جبنه قديمه بتحطى فلفل شطة كمون زبادى خضره خيار طحينه وتعمليه بطريقة تفتح النفس ولاا ايه

نيجى بقى لسفرتك
متنسيش اللون الأخضر الخضره الجرجير البقدونس الكسبرة سواء تحت الكفته تحت
شيش الطاووق تحت الفراخ تحت السمك وغيره وغيره خلى سفرتك كلها الوان بطريقه
جميله تفتح النفس




منقول :D
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ازاى تخلى جوزك يموت فى اكلك وميكلش من ايد حد غيرك
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شقاوه بحرى :: قسم المطبخ-
انتقل الى: